Fashion

Daphne Groeneveld van punker tot lady in W

Daphne Groeneveld, het nog maar 16-jarige Nederlandse topmodel, staat met een editorial in W Magazine. Er valt geen touw vast te knopen aan de fotoshoot met stijlen van uptown chique naar downtown streetstyle. Alle stijlen komen voorbij!

Daphne Groeneveld is hot and happening in de modellenbranche. Ze staat dit najaar niet voor niets in de Louis Vuitton Campagne.Niet alleen dat Franse modehuis is fan van haar looks. Ook Chanel loopt letterlijk met Daphne Groeneveld weg door haar een plekje te geven in de modeshow van de Cruise 2012 collectie. Nu verschijnt het topmodel ook in W Magazine samen met de 1 jaar oudere Lindsey Wixson, ook een jonkie dus.

Edward Enninful - de opvolger van Alex White - droeg zijn steentje bij door de jonge dames in verschillende stijlen te kleden. Edward heeft dubbel en dwars bewezen dat hij bij W Magazine op zijn plaats zit door diversiteit te tonen in één fotoshoot.

Daphne & Lindsey Lindsey

Van Upperclass schooloutfits naar downtown rockchick look.

Vintage Punk

Van vintage naar punky kapsels.

upper class street style

En van upper east side designeroutfits naar fashionable straatschoffies.

Fotograaf Alasdair McLellan schoot de ene prachtige foto naar de andere. Welke foto van Daphne Groeneveld en Lindsey Wixson gestijld door Edward Enninful is jouw favoriet?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top