Fashion

The Rachel Zoe Project seizoen 4 komt eraan

Ba-na-nas! Het was een tijd onzeker of er wel een vierde seizoen zou komen van de heerlijk hysterische reality serie The Rachel Zoe Project. Maar vanaf 2 augustus gunt stylist van de sterren Rachel Zoe ons weer een kijkje in haar fabulous leven. En dat betekent: nieuwe klanten, een nieuwe assitent, veel fashion en een baby.

rachel zoe project seizoen 4 nieuwtje

Vanaf 2 augustus zendt de Amerikaanse zender Bravo seizoen 4 van The Rachel Zoe Project uit. Het is natuurlijk een beetje jammer dat wij daar in Nederland niet van mee kunnen genieten, maar daarvoor zal het wereldwijde web vast een uitkomst bieden. Want seizoen 4 zien zullen we!

De eerste drie seizoenen waren al geweldig en over het nieuwste seizoen is ook al wat veelbelovende info losgelaten. Zo krijgt Rachel er onder meer Kim Kardashian als nieuwe klant bij, maken we kennis met de nieuwe sidekick na Brad Goreski, zijn er backstage beelden van Rachel's monsterklus voor de Oscars en bevalt ze tussen de bedrijven door van zoontje Skyler.

In het volgende filmpje wil Rachel duidelijk niet te veel verklappen over seizoen 4, maar over het moederschap raakt ze niet uitgepraat.

Kijk jij ook zo uit naar seizoen 4 van The Rachel Zoe Project?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top