Fashion

Chloë Sevigny showt eerste keer op catwalk

Chloë Sevigny heeft al eerder twee collecties ontworpen voor Opening Cermony en stond vorig jaar model voor de campagne van haar eigen Opening Ceremony Resort 2011 collectie. Maar dit jaar showt de actrice slash model slash fashion designer haar eigen Resort collectie voor het eerst op de catwalk!

De ontwerpster heeft gekozen voor een fashion show in een oude gymzaal in New York, waarmee ze ons mee terug neemt naar onze jongere jaren op de middelbare school. Over de modellen heeft Chloë ook goed nagedacht. Jonge en iets oudere modellen met verschillende lichaamstypes zagen we over de catwalk paraderen.

Maar niet alleen de modellen, ook de collectie ziet er weer fabulous uit. Schouderloze tops en parka's, stoere sneakers en leer zien we over het plankier gaan. Er zijn ook veel jurkjes. Van snoezige minidresses met printjes en ruches tot rock chick like jurken van leer. Voor ieder wat wils dus.

jurkwit jurk

no shoulder parka no shoulder top

rood-blauw rood-blauw

leer leer

Als echte fashion designer droeg Choë een leren jurk die verdacht veel lijkt op die uit haar collectie.

OC OC

De Resort collectie ligt vanaf november in de Opening Ceremony winkels in New York, Los Angeles en Tokyo. Hoog tijd om aan één van deze big cities een bezoekje te brengen dus. Of om in de Opening Ceremony webshop wat fijns naar huis te klikken. Hou jij meer van de leren jurkjes in de Opening Ceremony Resort 2012 collectie of ga je voor de schattige minidress met print of ruches?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top