Fashion

Olivia Palermo op Hugo Boss party

Een Hugo Boss feestje zou geen Hugo Boss feestje zijn als het niet werd overladen met celebs die fan zijn van het kledingmerk. Het feestje dat werd georganiseerd ter ere van de nieuwe winkel van Hugo by Hugo Boss in hartje New York, lokte Olivia Palermo gekleed in all black, maar ook de rest van de genodigden poseerden voor de camera om hun outfit te showen!

In New York it's all about the fashion. Dus mogen de celebs niet ontbreken. Naast Olivia Palermo waren Chloë Sevigny en Alex Pettyfer aanwezig op dit Hugo by Hugo Boss feestje. Maar voor ons het allerbelangrijkste: wat hadden de celebs aan?

hugo bossOlivia Palermo verschijnt in een tot op de puntjes perfect afgestijlde outfit met een zeer aanwezige ketting. En haar paarse pointy pumps matchen perfect met de stropdas van vriendlief Johannes Huebl.

chloe 

Chloë Sevigny is good looking in haar high waisted skirt met witte blouse. Ook haar witte sokken doen het goed in de zwarte Mary Jane's. 

hugo bossAlex Pettyfer gaat voor niets minder de deur uit dan een HUGO by Hugo Boss pak met een denim look.

hugo bossHarpers Bazaar hoofdredactrice Glenda Bailey en HUGO creative director Eyan Allen goes back to black.   

hugoboss

Stylist Phillip Bloch is een van de weinigen die op dit feest in een jeans durft te verschijnen. Phillip valt niet alleen op door zijn jeans, maar ook door zijn witte petje.

hugoboss DJ Paul Sevigny (broer van Chloë Sevigny) draait zijn plaatjes strak in pak.  

Wie heeft volgens jou de beste outfit uit de kast getrokken voor het feestje van HUGO by Hugo Boss in New York?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top