Fashion

Inez en Vinoodh fotograferen voor CFDA awards

Het Nederlands fotografieduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin got the job om alle genomineerden van de CFDA Fashion Awards vast te leggen. Aangezien dit succesvolle stel al 25 jaar samenwerkt en zich inmiddels tot het belangrijkste fotografenduo ter wereld mag rekenen, verwachten wij niets minder dan prachtfoto's. Het resultaat: zwart-wit portretten met een fashion feel van veel bekende gezichten.

Het CFDA, de afkorting voor Council of Fashion Designers of America, vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. En zoals ieder jaar, wordt ook dit jaar een CFDA journal gemaakt met daarin alle foto's van de genomineerden. Het journal kwam afgelopen vrijdag uit, vol prachtige foto's van grote namen als Lady Gaga, Alexander Wang en Mary-Kate en Ashley Olsen.

lady gaga

Lady Gaga is genomineerd voor de Fashion Icon Award.

Alexander Olsens

Alexander Wang is genomineerd voor de Womanswear Designer of the Year award. En Mary-Kate en Ashley Olsen zijn genomineerd voor de Swarovski Award for Womanswear.

marc

Marc Jacobs is genomineerd voor de Womenswear Designer of the Year award.

Joseph proeza

Joseph Altuzarra is genomineerd voor de Swarovski Award for Womenswear. Jack McCollough en Lazaro Hernandez van Proenza Schouler zijn genomineerd voor de Accessory Designer of the Year Award.

Op 6 juni vindt dit grootse mode-event plaats. Wij kunnen niet wachten op de red carpet looks!

Wat vind jij van de foto's die Inez & Vinoodh voor de CFDA Fashion Awards hebben geschoten?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top