Fashion

Streetfashion shoppen op Arculture.com

Uren struinen in dé webshops om jouw outfit de juiste street credibility te geven is verleden tijd. Het online shopwalhalla Arculture.com opent haar digitale deuren voor het publiek. Je vindt er een goed gesorteerd overzicht van de beste internationale streetfashion webshops.

De website Arculture.com geeft de bezoeker de mogelijkheid om op één plek het complete assortiment van diverse buitenlandse webshops te bekijken. Pas als je op kopen klikt verlaat je de website en ga je naar de desbetreffende webshop. Opvallend aan de website is de fijne verzameling webshops, met toonaangevende merken zoals Acne, Vans en TheHundreds tot A.P.C., Alexander McQueen en Maison Martin Margiella. Ook vertegenwoordigt Arculture een aantal selectief verkrijgbare merken zoals Opening Ceremony en Junya Watanabe.

arculture

Oprichters Mikel Verhagen en Anne Wiersma bieden met Arculture één transparant overzicht van het aanbod aan webshops wereldwijd. "Het concept voor de website is ontstaan uit onze frustratie over het beperkte en ontoereikende aanbod van Nederlandse webshops" aldus Mikel Verhagen. Eindeloos zoeken op het web naar jouw favoriete fashionitems is vanaf nu verleden tijd.

jeremy scott apc

Ook leuk: Arculture stelt stylisten uit verschillende grote modesteden aan die vanuit eigen expertise hun favoriete items voor zowel dames als heren op de websiteetaleren. Clyde Semmoh - voormalig prof skater en succesvolle stylist -vertegenwoordigt Amsterdam en trapt deze reeks af met zijn selectie van de meest stijlvolle en exclusieve items van het moment.

Tenslotte wil Arculture mensen op een creatieve manier in beweging brengen. Hiervoor wordt 10% van de winst beschikbaar gesteld voor inspirerende projecten onder de naam Arculture Awareness.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top