Fashion

De mooiste covers met Prada SS11

De spring/summer 2011 collectie van Prada bestaat uit streepjes, felle kleuren en bananen. De gekke eyecatchers die werden geshowd, waren zo opvallend en overwhelming dat niet iedereen uit de modewereld meteen wist wat -ie- er mee aanmoest.

Maar ondertussen is de collectie al op vijftien covers verschenen. De ene nog mooier dan de andere! Van de Chinese Vogue met Gisele Bündchen tot het magazine van de krant Wall Street Journal waarop Anna Wintour staat in Prada. De grote magazines kiezen massaal voor fashionista's en modellen gehuld in Prada. De bladen combineren streepjes met streepjes en knalkleuren met knalkleuren. Het resultaat: heel veel moois, waar de onderstaande covers -letterlijk met kop en schouders- bovenuit steken!

Amanda Seyfried ElleAmanda Seyfried Marie Claire

Gisele Bundchen Vogue China

Prada CoverCover Vogue Prada

Voor Anna Wintour gingen knalkleuren op de cover van de Wall Street Journal net iets te ver, maar de Prada-strepen liet de hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue niet links liggen.

Anna Wintour WSJ

Het is wel duidelijk dat het Italiaanse modemerk ontzettend populair is. Eerder werd Prada al gekopieerd door Zara. Maar nu wint Prada ook nog eens de strijd van vele andere merken door het meest op de covers te verschijnen.

Wij krijgen in ieder geval geen genoeg van de covers met de Prada collectie. Wat vind jij ervan?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top