Fashion

Lady Gaga rockt catwalk van Thierry Mugler

Lady Gaga maakte gisteravond de catwalk van Thierry Mugler onveilig. Gaga staat bekend om haar grote gevoel voor drama, stijl en spektakel. De verwachtingen omtrent haar catwalk optreden in Parijs waren dan ook hooggespannen.

Nicola Formichetti, debuterend ontwerper voor Thierry Mugler, is ook de personal stylist van Gaga. De Japans-Italiaanse Formichetti werd in september tot creative director benoemd om het label nieuw leven in te blazen. Met Gaga op het plankier heeft Formichetti zeker voor wat buzz gezorgd. De show van gisteravond had veel weg van een SM-party. Modellen dartelden als ware maîtresses rond in strakke latex pakjes. Verder had de collectie een jaren '80 feel, met veel bloot in combinatie met bont.

Na de show presenteerde Gaga haar niet eerder vertoonde single 'Government Hooker' van het album: Born This Way.

gaga

Gaga liep tijdens de show in twee looks. Haar eerste look - een zwarte bh samen met een strakke latex bodysuit -was 'smoking hot' volgens Nicola Formichetti. Haar lange platina blonde haren en gigantische platform sleehakken maakten van haar een seksbom. Het popicoon kwam later terug op de catwalk voor nog een ronde. Ze droeg weer een bodysuit maar deze keer gecombineerd met een korset en maxi rok.

Lady Gaga Mugler show 3 Gaga voor Mugler
Links: Lady gaga in sexy catwoman pakje, rechts: (links) Nicola Formichetti met Lady Gaga.

Lady Gaga show 5 Lady Gaga Mugler show 5
Lady gaga Show 6 Lady gaga Mugler show 7

Wat vinden jullie van Gaga haar catwalkdebuut?

(Tekst: Precilla)

Deel dit artikel
Back to top