Fashion

Miranda Kerr bevalt van zoontje

Waar onze Doutzen nog een maandje moet wachten is Victoria's Secret collega Miranda Kerr dit weekend bevallen van haar eerste kindje. Vrijdag werd ze opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles voor de geboorte van haar zoontje. Papa Orlando Bloom mag trots zijn!

Zwangere Miranda Kerr en Orlando Bloom

(Miranda Kerr en Orlando Bloom, hier nog trotse ouders in spé. )

Hoewel het koppel zelf nog niets heeft losgelaten, maakte een goede vriend het nieuws bekend. Ook een familielid bevestigde de geboorte van het jongetje. Op nieuwjaarsdag werd Miranda al naar het ziekenhuis gebracht, maar dit bleek loos alarm.

Afgelopen november stond de zwangere Miranda nog op de cover van Vogue en showde ze haar bolle buik vol trots in W magazine. Hoewel het topmodel liet weten te willen stoppen met werken na de geboorte van haar kindje, schreef de Australische krant The Sun-Herald dat ze halverwege dit jaar weer aan de slag gaat voor het Australische merk David Jones.

Wij zijn heel benieuwd naar foto’s en de naam van deze baby boy. Met zulke prachtige modellen genen twijfelen we niet aan de looks van Legolas junior! Wat denk jij?

(Tekst: Liset)

Deel dit artikel
Back to top