Fashion

Marc Jacobs doneert aan speeltuin

Marc Jacobs en zijn zakenpartner Robert Duffy zullen zo’n 50.000 dollar doneren aan een vervallen speeltuin. De feestdagen konden niet beter beginnen. Om extra geld in te zamelen heeft Marc Jacobs leuke T-shirtjes laten maken, die hij voor het goede doel verkoopt.

Hartverwarmend hoor van Marc Jacobs om vlak voor kerst zo’n goede daad te verrichten. De speeltuin, waar de mode-ontwerper zich voor inzet, ligt in Provincetown Massachusetts (VS).

x

Marc Jacobs en zijn zakenpartner Robert Duffy

Hoewel Marc al heeft toegezegd 48.529 dollar te zullen schenken, is hij van plan dit geld wel eerst bij elkaar te verdienen. Zijn gulle gift komt dus niet rechtstreeks uit zijn eigen portemonnee. Nee, Marc ontwierp speciale P-town t-shirts, die hij de komende tijd voor 28 dollar per stuk zal verkopen.

d

Er zijn maar liefst acht verschillende T-shirts te koop met daarop tekeningen van onder meer boten, smileys en zeemeerminnen, getekend door kinderen uit Provincetown.

Robert Duffy, de zakenpartner van Marc, woont sinds 2004 zelf in Pronvincetown en heeft zich sindsdien al vele malen ingezet voor de buurt. Zo werd er eerder al 40.000 euro opgehaald voor de lokale soepkeuken.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top