Fashion

SHOCKING! Dit is wat het kost om er net zo goed uit te zien als Jennifer Aniston

SHOCKING! Dit is wat het kost om er net zo goed uit te zien als Jennifer Aniston

Als we naar Jennifer Aniston kijken, vragen we ons elke keer weer af hoe ze het voor elkaar krijgt om er nog steeds uit te zien als een 33-jarige. Wat doet ze om er zo goed uit te blijven zien? 

Kijk maar eens naar de foto’s hieronder. Het eerste kiekje is gemaakt tijdens de Acadamy Awards in 2000 en die eronder is tijdens de Oscars van 2017 geschoten. Op 48-jarige leeftijd ziet ze er nog precies hetzelfde uit! 

En wat er nog meer door ons hoofd gaat: hoeveel zou het haar in godsnaam kosten? Nou, daar hebben we antwoord op. Ten eerste: hard werken, volhouden, focussen en een enorm lange lijst aan behandelingen ondergaan. Zin om het ook uit te proberen? Dan moet je diep in de buidel tasten. Om alle behandelingen te krijgen die Jennifer Aniston heeft gehad, gaat dat je omgerekend zo’n 1,3 miljoen euro kosten. Dat betekent dat ze de afgelopen zeventien jaar zo'n 76.000 euro aan haar uiterlijk besteedde per jaar. 

Als je Jennifer Aniston bent, kan je er zeker van zijn dat het makkelijk betaalbaar is. Het schijnt namelijk dat de beauty alleen al door haar looks 115 miljoen heeft verdiend in de afgelopen 17 jaar. Tja, dan zouden wij ook wel hier en daar een behandeling nemen. 

Per jaar geeft de actrice niet alleen geld uit aan skin treatments, maar ook aan haar dieet, haar personal trainer, haar kapsel, make-up, wenkbrauwen, nek, fake tan salon én ze heeft twee neuscorrecties gehad. Bij elkaar komt dit dus ongeveer neer om een grove 76 duizend euro per jaar. 

Beelden: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top