Fashion

Shopspot: Labels Amsterdam

In een ouderwetse winkel met een boutiquegevoel, die nieuw geopend is in de Utrechtsestraat in Amsterdam, hangt kleding van exclusieve modemerken tegen een affordable prijs!

Labels Amsterdam

Grote modeketens waren nog nooit zo populair. Toch besloten de eigenaressen van Labels Amsterdam, hét helemaal anders aan te pakken. Ruby en Esther gingen in Europa op zoek naar in Nederland nog onbekende modemerken, die wel degelijk de moeite waard zijn.

Naast de collectie van het underground Rock label TRIPP NYC waar topmodel Agyness Deyn, Heidi Klum en popster Rihanna al fan van zijn, worden er handgemaakte militaire jasjes en tassen verkocht van de Japanse ontwerper Ranponski. Ook Scandinavische merken zoals Numph, Gestuz, Just Female, Tokyo Jane en Thelin, zijn ruim vertegenwoordigd.

Dit allemaal tegen een betaalbare prijs, want aan maar liefst 80% van de kleding hangt een prijskaartje tussen de 39 en 79 euro. Dat hebben we zeker over voor het gebloemde jurkje, de gebleekte spijkerbroek en de T-shirts waar niet iedereen massaal in rondloopt.

Labels Amsterdam Labels Amsterdam

Labels Amsterdam Labels Amsterdam

Labels Amsterdam Labels Amsterdam

Labels Amsterdam

Utrechtsestraat 68

Amsterdam

(Tekst: Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top