Fashion

Deze site berekent hoeveel jij zou kunnen verdienen per Instagram post

Bekende Instagrammers kunnen heel wat verdienen met hun Instagramposts. Sommige modemeisjes kunnen er hun full time baan van maken en dat lijkt ons zeker zo erg nog niet! Maar, het is niet zo dat alleen de meest succesvolle meiden wat kunnen bijverdienen met dit bekende platform. Ook zogenaamd 'micro influencers' kunnen gesponserde deals sluiten en er is een site die precies uitrekent hoeveel jij eruit kan halen. 

Er gaat meer geld om in social media dan je misschien zou denken en ook jij kan daar deel van uitmaken. Een site genaamd Influencer Marketinghub berekent op basis van de hoeveelheid volgers, likes, posts en reacties hoeveel jouw foto's waard zijn. Ook wordt er gekeken naar de interactie die jij hebt met jouw volgers. 

Het kan dus zo zijn dat jij meer volgers hebt dan iemand anders, maar dat de waarde van jouw posts toch minder is. Het is best leuk om eens te kijken hoe het allemaal zit en of jij hoger of lager uitvalt dan je had verwacht. Of het allemaal precies klopt is natuurlijk nog maar de vraag, maar wij hebben zo het idee dat het een goede indicatie is... 

Klik hier om het zelf te proberen!

Beeld: Influencer Marketinghub, Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top