Fashion

Janice Dickinson uit de kleren

Naakt op de foto? Geen enkel probleem voor model Janice Dickinson. Al werd ze afgelopen februari 55 jaar, ze houdt van haar lichaam en deelt dat graag met de rest van de wereld. Voor de nieuwste editie van Closer magazine ging Janice uit de kleren.

In deze foto draagt Janice niets anders dan een paar hoge, schitterende hakken. Haar slanke figuur is verder goed te zien. Dat figuur heeft Janice naar eigen zeggen te danken aan veel beweging, gezonde voeding en Botox injecties.

Maar wie denkt dat Janice helemaal fake is, heeft het mis. Het model werkt hard om er zo uit te zien. ‘Ik houd van mijn lichaam, maar het is wel een soort obsessie. Ik moet bewegen en alles wat ik eet moet volledig organisch zijn. Ik eet gestoomde vis, kip en kalkoek, salades, wortelsap en voedingssupplementen. Ik ontspan, mediteer en doe iedere dag tachtig minuten aan yoga’, aldus Janice.

Ze zal echter niet ontkennen dat ze wel eens een bezoekje aan de plastische chirurg brengt. Op haar 32ste had ze haar eerste operatie en sinds haar 40ste gebruikt ze Botox. ‘Nu krijg ik iedere zes maanden nieuwe botox injecties. Ik word het mooiste lijk ter wereld’, aldus het topmodel.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top