Fashion

Girlsfair bijna uitverkocht!

Er zijn inmiddels ruim 4000 kaarten verkocht voor GirlsFair, aanstaande zaterdag 3 juli in de Westergasfabriek in Amsterdam. De GirlsFair is all about fashion en nu dus bijna uitverkocht! 

Modeshows van Bjorn Borg en MET Jeans, fittingrooms met red carpet moment van Aaiko en een grote vintage bazaar (Fashiontwin Eveline kan niet wachten). Je vindt het allemaal op de Girlsfair! Verder maak je op de Girlsfair kans om door Paparazzi gescout te worden als model en je kunt stands bezoeken van Tiga&Tiga, Chicks on a Mission en Slam 69.

Tussen het shoppen door bezoek je optredens van Caro Emerald, Jaap (winnaar X-Factor 2010), Alain Clark, Lisa Lois, onze eigen Susanna Kay en in de Westerunie draaien GirlsLoveDJ’s & friends!

Wil je verzekerd zijn van een topdag aankomende zaterdag? Je kunt je ticket bestellen via girlsfair.nl, easyticket.nl en seetickets.nl of kopen bij alle vestigingen van Kinki Kappers.

girlsfair

Zorg dat je een kaartje koopt. Dan ben je ook verzekerd van:

• JeansXperience door TMO en IndeMode

• Miss Sporty make-up workshops & make-overs
• Beauty van Essence en Trind Cosmetics

• Hairstyling van Kinki Kappers
• Samples en opfrismomenten van NIVEA

Remember: het is een girls only fair, dus alleen voor meiden en jonge vrouwen!

Waar en wanneer?

Datum :

zaterdag 3 juli 2010
Locatie : Westergasfabriek / Amsterdam
Verwacht aantal bezoekers : ruim 5000
Tickets : Voorverkoop ? 17,50. Deze kan je hier direct bestellen of via girlsfair.nl, easyticket.nl en seetickets.nl. Kaarten zijn ook te koop bij alle vestigingen van Kinki

Deel dit artikel
Back to top