Fashion

Naomi Campbell huilend bij Oprah

Binnenkort komt er een Oprah uitzending die wij fashionista’s niet mogen missen. De populaire talkshowhost had onlangs namelijk een uitgebreid gesprek met topmodel Naomi Campbell. En daarbij werd het de diva niet gemakkelijk gemaakt.

In een teaser voor de Oprah uitzending met daarin Naomi Campbell zien we dat Oprah haar het vuur aan de schenen legt. Zo vraagt Oprah op een gegeven moment: Of ben je gewoon een onstuimige diva?, refererend aan Naomi’s woede-uitbarstingen.

Het interview met Naomi Campbell verandert dan ook al snel in een emotioneel uurtje. In de eerste beelden die werden vrijgegeven van het interview is te zien dat Naomi Campbell in tranen uitbarst.

Zowel Naomi’s moeder als haar vriendje Vladimir Doronin zaten in de zaal en konden meeluisteren hoe Oprah en Naomi alle incidenten van de afgelopen jaren besproken. Zoals het gooien met haar telefoon, het gevecht met een chauffeur, een ruzie met haar eigen schoonmaaksters en het weglopen uit een interview met ABC News.

Deze uitzending wil ik niet missen!

Ps. De uitzending zou deze week in Amerika zijn. Wanneer we Naomi's gesprek met Oprah in Nederland kunnen zien, is nog niet bekend. Ik zou zeggen: zoek een dezer dagen op Youtube. Dan kom je het vast wel tegen!

(Tess)

Bron: Daily Mail

Deel dit artikel
Back to top