Fashion

Fashiontalent: Yuna Yang

Aan het lijstje van jonge getalenteerde Koreaanse designers, kan een nieuwe naam worden toegevoegd: Yuna Yang. Haar eerste lijn draagt de naam First Love. Verliefd worden we er zeker van!

Yuna Yang

De kleding van Yuna Yang wordt gemaakt door de beste kleermakerijen van Manhattan. De herfst-/wintercollectie 2010 is geïnspireerd op verschillende culturen en bevat vrouwelijke en unieke avond- en cocktailjurken, gemaakt van stoffen als organza en zijde. Het multicolored kleurenpalet varieert van paars en geel tot blauw metallic.

Louise Brooks mag zich de ideale muze noemen. Yuna liet zich namelijk inspireren door de kleding die de actrice als Lulu draagt in de film Pandora's Box: "Ik hou van de ouderwetse kleding die ze draagt. Haar stijl is supersexy, maar tegelijkertijd vrouwelijk en klassiek."

fall/winter 2010 fall/winter 2010

De chique winkel van de jonge designer bevindt zich helaas ver van ons vandaan, namelijk in New York. Voorlopig blijft het dus nog zwijmelen bij het zien van de vele kleuren en afwisselende texturen. (Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top