Fashion

Colcci AW 08/09

Hoewel we hier in Nederland nét het eerste zonnetje mogen verwelkomen, wordt er op de catwalk druk najaarsmode geshowd. Zo ook tijdens de Rio Fashion Week, waar boegbeeld Gisele Bündchen de Autumn Winter ‘08 collectie van het uit Braziliaanse Colcci showde.

Around the world in one day & from dusk till dawn: Colcci brengt met deze wintercollectie een dynamische mix van verschillende culturen; van Berlijn tot Barcelona, van New York tot Tokio en Sao Paulo. Een stoere en diverse collectie met de sexy Braziliaanse flavour zoals we van Colcci gewend zijn!

Het reisgevoel en de invloeden van de verschillende steden en culturen komen duidelijk naar voren. Key-items binnen de collectie zijn het ‘good old’ origami-jurkje, de stone washed denim en het ‘gekreukte’ gladiator-achtige pofjurkje met een ‘net uit de koffer’ look. Naast diverse ruit- en blokmotieven ook folie- en kunstachtige prints. Mooie jerseys, zijde, wol en fluweel geven de collectie een luxury winter feel. Schaduwtinten worden opgehaald met highlights als rood, groen en marine blauw. Bordeaux wordt gecombineerd met post-it geel en oude zilver- en goudtinten.

Ik zeg: wauw… (Monique)

Deel dit artikel
Back to top