Fashion

Roger Federer: new best friend Anna Wintour?

Mijn Fashionscene wederhelft zal het zeggen. ‘Roger wie!?!? Nooit van gehoord…’ Niks mis mee om niet zo veel (lees: niks, noppes, nada) van sport te weten maar als je collega (ik dus) wel erg sport minded is, kan dit de nodige miscommunicatie en eventuele frustratiemomentjes opleveren. Op een kantoor met zeker 10 man kan ik met welgeteld 1 persoon de laatste sportnieuwtjes doornemen (dus: Rolf, niet meer te vaak/lang op vakantie gaan aub!).

Roger Federer: new best friend Anna Wintour!?Voor iedereen die nu ook denkt “wie de &*^% is Roger Federer!?” een kleine update: Roger Federer is beste tennisser (je weet wel, met racket en bal) van nu en misschien wel de beste speler aller tijden. Net 26 jaar oud heeft hij flink aan de weg getimmerd en heeft hij elk mogelijk toernooi op zijn naam geschreven (en daarmee dus flink zijn bankrekening gespekt). Maar kennelijk heeft de balvirtuoos meer kwaliteiten dan alleen het tennis. Als je Anna Wintour en Jay Fielden (hoofdredacteur Men’s Vogue) mag geloven.

Vanavond staat er een intiem etentje speciaal voor Federer op het programma, waar het Vogue tweetal een mix van celebs en fashionista’s voor heeft opgetrommeld. Wat hij hier voor heeft gedaan?Uhm, zijn gezicht geleend voor de cover van Men’s Vogue en Anna W. als gast uitgenodigd in zijn VIP-box bij het U.S. Open (1 van de 4 belangrijkste tennistoernooien ter wereld)!? Dat miss Wintour hem en zijn vriendin Mirka Vavrinec in return meenam naar de Oscar de la Renta spring show 2007 was kennelijk nog niet het einde van het bedanklijstje…

Zou Roger dit keer als tegenprestatie Anna soms privé-training moeten geven!? Nuclear Wintour’s wegen blijven natuurlijk ondoorgrondelijk…(Virginie)

Deel dit artikel
Back to top