Fashion

Versace houdt het hoofd koel

Dat Dubai alleen voor de rich and famous is, is ons wel bekend. De dure hotels, eilanden in de vormen van een palmboom en de aardbol én de meest sjieke appartementen: je kunt het allemaal vinden in het Midden-Oosten. Versace doet daar een schepje bovenop…

Wie het breed heeft, laat het breed hangen. Dat sommige mensen helemaal geen last hebben van de kredietcrisis, is wel duidelijk. Flink spekken, die koopkracht. Dat heeft The House of Versace wel gedacht toen ze een exclusief hotel in Dubai mét koelingsysteem bedachten. Je leest het goed: een koelingsysteem! Stel je voor dat je niet heerlijk op het strand kan liggen, omdat het hete zand onder je lichaam voor eerste of tweedegraadsverbrandingen zorgt. De optie om gewoon een strandbedje te nemen, is helaas niet ter sprake gekomen. Maar dat er niet bij gerekend: je wilt toch wel met je lief een romantische strandwandeling maken, zonder dat je je voeten verbrandt?

Palazzo Versace Hotel in Dubai Palazzo Versace Hotel in Australie

Het Palazzo Versace Hotel heeft daar de oplossing voor gevonden. Een koelingsysteem onder het strand moet dé uitkomst bieden. Het allereerste ‘verkoelingsstrand’ is een feit! Onder het zand bevinden zich allemaal leidingen die de warmte van de zon absorberen, zodat het zand aangenaam onder de voetbedjes aanvoelt. Je mooie slippers verschroeien dan gelukkig niet meer. Naast het strand, wordt ook het zwembad van het sjieke hotel onder handen genomen. Daarnaast komen er ventilatoren, die elk moment van de dag voor een verfrissend windje zorgen. “Dit is het soort luxe dat alleen dé allerrijksten willen hebben,” aldus een woordvoerder. Het andere Versace Hotel staat trouwens in Australie, helaas zonder verkoelingssysteem.

Versace in 1996

Het Palazzo Versace Hotel wordt in 2010 geopend, mét verkoelingssysteem welteverstaan. Hoe duur de prijs per nacht wordt, is helaas niet bekend. Enkeltje Dubai dan maar? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top