Fashion

Heerlijke haarproducten voor gezond haar

Als je haar maar goed zit, ofniet? In ieder geval geldt dat wel voor jullie Fashionscene-reporter. Soms heb ik wel eens zo’n tijd dat mijn haar een beetje vettig en futloos is. Gelukkig zijn er genoeg producten, die er iets tegen kunnen doen…

 

Zoals de nieuwste haarlijn van Kérastase, Biotic. Het klinkt allemaal erg ecologisch en dat is het ook. De lijn zorgt er met name voor dat het ecosysteem van je hoofd goed functioneert, lees: mooi, vol en gezond haar én een gezonde hoofdhuid. En dat is toch wat we allemaal het liefst willen.

De Biotic-lijn bestaat uit een haarbad voor normaal haar dat hydrateert en de hoofdhuid reinigt op een milde wijze. Heb je van jezelf een gecombineerd haartype, dan is er een shampoo, die je haar zuivert bij de vettige aanzet. Wil je eens iets extra’s doen voor je mooie lokken, dan kun je ook gebruik maken van de verzorgingskuur Bio-Recharge Concentré, een kuur van vijf weken, die de weerstand van je hoofdhuid versterkt en activeert. Een extra boost voor je haar dus!

Biotic Biotic

Mocht je binnenkort één van de Kérastase-salons binnenlopen, dan kun je ook een hele behandeling boeken. En deze brengt niet alleen de hoofdhuid in balans maar geeft ook de weerstand een extra boost. Afhankelijk van het type hoofdhuid start de behandeling met de Micro-Peel of Bio-Calm van Biotic. Daarna volgt een heerlijke, ontspannende Biotic massage (!!) met de Bioregulateur. Echt voor een verwendagje dus.

Het lijkt me wel iets, en jij? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top