Fashion

Gezocht: Hed Kandi Girl

Fashionistas opgelet, want jij krijgt de kans om te pronken op de supermooi vormgegeven cd-hoesjes van Hed Kandi. Juist, de schijfjes die trendy housenummers bevatten en de ene na de andere artwork dames op het hoesje  hebben…

 

Tot nu toe was het mode-illustrator Jason Brooks, die de hippe hoesjes ontwierp, maar nu is het tijd om één van die dames tot leven te wekken. De mensen achter het populaire muziek- en partylabel uit Engeland zijn namelijk op zoek naar een échte Hed Kandi-meisje. En jij kan dat worden!

Ben jij dat ene meisje dat er altijd fabulous uitziet, van de camera houdt én denkt dat je het in je hebt om te winnen, dan kun je wel eens kansmaken. Extra leuk: er zijn geweldige prijzen te winnen. Denk maar eens aan een uitgebreid cd-pakket, Hed Kandi-merchandise én een jaar lang gratis VIP-toegang tot alle HK-evenementen voor twee personen. Reden genoeg om mee te doen!

Op 28 juni kun je aanwezig zijn op het Hed Kandi Ibiza Summer Special in Hotel Arena, Amsterdam of in ’t Paard van Troje in Den Haag. Hierin spotten scouts potentiële kandidaten in het publiek, die ’s werelds meest stijlvolle clubmerk kunnen promoten.

Hed Kandi

 

Wil jij erbij zijn? Ticket zijn verkrijgbaar via www.hedkandi.nl, zorg ervoor dat je gekleed bent volgens de dresscode ‘Summer Sexy’ en word Nederlands eerste officiële Hed Kandi girl.

Ga jij meedoen? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top