Fashion

IT-bag van Lauren Bush

Lauren Bush, ja inderdaad, hét nichtje van George heeft haar modellenwerk even stopgezet en richt zich nu helemaal op een ontwerpcarrière. Voor de arme kindertjes in Afrika ontwierp ze de FEED Bag…

 

Tja, echt origineel is het natuurlijk niet, een tas ontwerpen voor het goede doel. Misschien kun je je nog de ‘I’m not a plastic bag’ van Anya Hindmarch herinneren. De tas om het gebruik van plastic tasjes in Engeland tegen te gaan was in no time uitverkocht. Of de tas van Bush ook zo’n succes wordt?  

Maar goed, alle beetjes helpen zullen we maar zeggen en daarom blijft de FEED 1-tas natuurlijk een goed initiatief. De bag kost € 45 en van de opbrengst krijgt één kind een jaar lang eten én onderwijs. Denk daar maar eens aan als je hem volpropt met boodschappen.

Lauren Bush ken je waarschijnlijk uit de reclamecampagne van Ralph Lauren. Grappig feitje: ze is de vriendin van zijn zoon. Lauren werkte als model voor Tommy Hilfiger en Abercrombie & Fitch. Om het modevak te leren liep ze tegelijk met Ashley Olsen stage bij Zac Posen.

De tas kost € 45 en is te koop via www.amazon.com. Check voor info www.worldfeedbag.com.

Wat vind jij van de tas? (Juliette)

Feed bag

Deel dit artikel
Back to top