Fashion

Young Lovers shirtjes

Heerlijk toch, dat surfen op het internet. En altijd leuk dat je de ene na de andere leuke kledingstukken tegenkomt. I just can’t help it, maar deze shirtjes zijn erg hebben, hebben, hebben!

Ik ben altijd al gek geweest op de shirtjes van Judith Osborn. Zo liep ik twee jaar terug nog met een shirtje, waarop KULtWIJF stond. Mijn zus had een andere: Trut de la Mode. Wat waren wij hip. Helaas was dit maar van korte duur. Binnen no time liep iedereen ermee (juist, wij waren de trendsetters). Maar gelukkig kwam hierna de ene na de andere ontwerper met shirtjes met leuke teksten. En ik heb er weer een ontwerper aan mijn favoriete lijstje toegevoegd, namelijk Young Lovers.

Young Lovers Young Lovers

Het merk heeft een aantal limited edtion tees ontworpen met allemaal een originele invalshoek. Zo heb je shirtjes met gebitjes en lippen, maar ook tees met een kaartspel erop of met grappige teksten als Stop, Collabe, Orate & Listen. Maar ook de zogenaamde ‘gezichtsbedrog’ shirts zijn opgenomen in de collectie. Zo zijn er prints met ingewanden (??), twee bungelende benen over de schouders en één waarin een hand uit de buik breekt. Klinkt allemaal erg cru, maar dat is het echt niet. Het ziet er juist erg cool uit. Vooral de tee waarop een blanco lijst afgebeeld is met de tekst A black cat eating licorice at midnight. Geweldig, ik ben fan.

Young Lovers Young Lovers

Wat vind jij? Voor meer informatie, check de site.

(Elisah)

Deel dit artikel
Back to top