Fashion

Kelly reikt prijs uit op Britse modeschool

Kelly Osbourne is ontzettend veranderd. Spotten we haar nog niet zo heel lang geleden in rock-outfits, nu is de Osbourne-chick een echt meisje-meisje geworden...

Kelly begint al aardig een modepopje te wordenKelly reikte deze week een belangrijke prijs uit op het Chelsea’s College of Art and Design. Het ging hier om een 'Mary Moore Textiel prijs', vernoemd naar de organisatrice van het hele gebeuren. Studenten werden opgeroepen om een modern jas te maken van vintage stoffen met als inspiratiebron de jaren vijftig en zestig. De gelukkige winnares was Anna Bosio, een studente die opviel door haar innovatieve en sterke gebruik van kleuren.

Kelly was ook erg in haar nopjes met de zelfgemaakte outfits van de studenten. “Ik wist vrij weinig van de materialen waar kleding van gemaakt wordt. Totdat ik hier kwam,” aldus Osbourne. “Jong talent is erg belangrijk voor de mode-industrie. Vandaar dat ik hier ben.”

Kelly’s favorieten zijn jonge ontwerpers en ze geeft toe een obsessie te hebben voor één van de finalisten van de televisieshow Project Catwalk, Luke Youngblood. “Zijn naam is Luke Youngblood! Dat klinkt toch al als een echte ontwerper? Giles Deacon is ook een groot favoriet van mij. Engeland is écht goed in het promoten van jong talent.”

In ieder geval is Kelly door haar ‘obsessies’ er wel beter op uit gaan zien. You go Kelly! (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top