Fashion

Fashion University

Hoe maak je een Parsons student jaloers? Het begint met ‘fashion’ en eindigt op ‘university’. O ja, en de kleine letters zeggen Teen Vogue.

Teen VogueOp vrijdag 27 oktober lanceert het modeblad voor teenagers een seminar to-die-for in de Big Apple. Drie dagen lang gaan de grootste makers en krakers uit de fashion bizz voor de klas staan als onderdeel van het lesprogramma. Modestudies- en carrières zijn de discussiepunten van onder andere Catherine Malandrino (NY ontwerpster) en Derek Lam (NY ontwerper), Tim Gunn (voorzitter van Fashion Design bij Parsons The New School for Design), Simon Doonan (creative director van Barney’s) en Amy Astley (Teen Vogue hoofdredactrice). Roman Barrett, mode fotograaf, geeft een lezing over de handelingen tijdens een fotoshoot. IMG’s David Cunningham doet een boekje open over het modellenleven.

Meedoen!? Je moet tussen de 16 en 21 jaar oud zijn. Net als bij een ‘normale’ modestudie moet je een essay, CV en schetsen inleveren. Het Teen Vogue redactie selecteert de gelukkigen.

Succes! (Nana)

Deel dit artikel
Back to top