Fashion

A Magazine



Het bijzondere aan A Magazine is dat iedere uitgave opnieuw wordt gestyled. A Magazine werkt daarvoor samen met topontwerpers die in de huid van gastredacteur kruipen en hun eigen design loslaten op het tijdschrift.

Voor de eerste uitgave van A Magazine is samengewerkt met het modehuis van Martin Margiela en is daarmee direct een collectors item. Alle mensen die in de afgelopen jaren iets van doen hadden met het Maison Martin Margiela vertellen hun verhaal, van modellen, muzikanten en fotografen tot de receptionisten en assistenten. Sommigen zijn nog steeds sterk verbonden aan het modehuis, anderen zijn hun eigen weg gegaan.

A Magazine portretteert de mensen achter Martin Margiela, waarbij de kleur wit (de kleur waar het modehuis altijd al mee werkte) als rode draad door het tijdschrift loopt. Wij vinden A Magazine een fijne nieuwkomer en hebben de eerste uitgave al helemaal stuk gebladerd, onder de indruk van de mooie fotografie en nieuwe inzichten. Bovendien zijn we al nieuwsgierig naar het volgende samenwerkingsverband.
Deel dit artikel
Back to top