Fashion

Looking good in retro



Bij de retrolook wordt terug gegaan naar de stijl van vroeger. Zo kennen we allemaal de vrouwelijke stijl uit de jaren ‘50 en het begin van de jaren ‘60, de stoere en sexy look stamt uit de jaren ‘60 en ‘80 van de vorige eeuw. De jaren 70 werden gedomineerd door de romantische look. Al deze stijlen zien we deze zomer weer terug, maar dan duidelijk met de invloeden van de 21e eeuw.

De sieraden van deze zomer zijn kleurrijk en opvallend. Armbanden en ringen zijn veelal versierd met gekleurde stenen of (nep) diamanten. Nog steeds zijn de grote ringen en brede armbanden erg gewild, dit geldt trouwens ook voor de nieuwste horloges. Want de nieuwste horlogecollecties worden gedomineerd doorbrede, glimmende klokjes, die een groot gedeelte van de pols bedekken. Ook bij de horloges zien we veel kleur terug, het basismateriaal blijft staal, afgewerkt met goud en zilvertinten.

Met een beetje een bruin tintje staan alle sieraden tig keer zo mooi, dus alvorens de juwelier te beroven, neem even een tienrittenkaart bij de zonnebank!



Deel dit artikel
Back to top