Beauty

Alles wat je moet weten over fixing spray

Alles wat je moet weten over fixing spray

Een product waardoor je make-up langer blijft zitten, is iets dat je moet kennen en waarvoor je ruimte moet maken in je make-up tas. Je gebruikt misschien al wel een primer voordat je je make-up aanbrengt, maar er bestaan ook producten die je na je make-up kunt gebruiken. Een fixing spray is een soort topcoat voor je make-up, waardoor je make-up langer blijft zitten. Lees hieronder meer!

 

Wat? Fixing sprays zijn gemaakt met een doel: je make-up blijft langer op zijn plek zitten en het zorgt ervoor dat je er minder poederig uitziet. Fixing sprays zijn transparant en veranderen de kleur van je make-up niet.

 

Voor wie? De meeste fixing sprays zijn gemaakt voor alle huidtypes. Als je een gevoelige of droge huid hebt, kijk dan uit voor fixing sprays waar alcohol in zit. Dit kan je huid namelijk verder uitdrogen.

 

Aanbrengen Breng de fixing spray aan, als je helemaal klaar bent met je make-up. Houd de fixing spray op arm lengte en spray een paar keer, wrijf het niet in maar laat het drogen aan de lucht. And you're good to go!

 

Ga jij een fixing spray aanschaffen voor de feestdagen? Laat het ons weten!

Deel dit artikel
Back to top