Nagellak

8x dingen die je herkent als je lange nagels hebt

8x dingen die je herkent als je lange nagels hebt

Hoe je het ook wendt of keert lange nagels zijn toch wel een goal voor veel vrouwen. Zijn ze in goed aan het groeien? Dan voel je je gewoon een stuk gelukkiger. Ontdek je een mini scheurtje in je nagel? Dan baal je daar flink van. Logisch. Maar of ze nou echt zijn of nep, de onderstaande struggles zijn tenenkrommend als je lange nagels hebt. 

Every girl knows the struggle...

 

1. Aankleden

Dit is voor sommigen de normaalste zaak van de wereld, maar heb je lange nagels dan is dit een behoorlijke uitdaging. Biggest challenge: een panty aantrekken zonder er ladders in te maken.

 

2. Snel whatsappen

Angry texting? Not for us. Normaal whatsappen zonder foutjes is al moeilijk genoeg met lange nagels. Appen wordt eigenlijk gewoon minder leuk met lange nagels. 

 

3. Dagcrème smeren

Alle crèmes die in een potje zitten zijn eigenlijk onmogelijk. De hoeveelheid die onder je nagels blijft zitten als je je vinger door het potje haalt, om te huilen. Tip: crème opsmeren met de bovenkant van je nagel.  

 

4. Blikjes openen

Niet te doen. Want no way dat je je lange nagels gaat riskeren om een blikje open te krijgen. Tip: Ben je alleen en wil je een blikje openen? Gebruik dan een pen om het lipje omhoog te krijgen. 

 

via GIPHY

5. Typen 

Ten eerste: het geluid. Ten tweede: het kan zijn dat je opeens hele ander woorden typt dan wat je voor ogen had. En als je dan probeert om je handen anders te houden... dan krijg je kramp! 

 

6. Wakker worden met krassen op je lichaam

Hoe je 's ochtends opeens aan die krassen komt? Dat was je waarschijnlijk gewoon zelf. In je slaap. 

 

7. Je broek aandoen

Want iedere keer als je de rits van je gulp dicht doet, heb je pijn of chipt je nagel.

 

8. Groente snijden

Grote kans dat je een stukje nagel meeneemt wanneer je je groente aan het snijden bent. Koken leidt meestal tot het vijlen van je nagels. Auch!

 

Maar at the end, is het het allemaal waard... Want je handen zien er wel mooi uit! 

via GIPHY

 

Beeld: Instagram @essiepolish
Deel dit artikel
Back to top