Fashion

Black & White with a 90's touch

A BackstageFashionReports Production: Wij focussen ons op de personen en de wereld achter de schermen, Wie is er verantwoordelijk voor en betrokken bij de "Dutch Fashion"? Wie maakt het? Waar gebeurt het? Hoe komt dit tot stand en waarom? In mei zal BackstageFashionReports.com haar platform een nieuwe identiteit geven. Wij zijn van mening dat je nieuw en gevestigd talent moet stimuleren in hun creativiteit. Daarom hebben we besloten om in samenwerking met onze connecties, talenten en achterban regelmatig vrijwerk te plaatsen. Wij willen al het mode talent in Nederland een kans geven zijn of haar creatieve uitspattingen te kunnen publiceren.

De eerste door BackstageFashionReports.com geproduceerde shoot zie je hier. Het thema voor deze fotoserie was de lente en zomer trend Black & White beïnvloed door de jaren 90. In het Backstage report geven we een kijkje achter de schermen. In BFR Beauty zullen we de tips & trics van de hair & make-up artists met jullie delen. Hoe kunnen jullie deze looks zelf creëren, met welke producten is er gewerkt en waar is het haar en make-up op geïnspireerd. Van welk label is de kleding en waar kun je deze outfits scoren. No secrets, alles wordt prijsgegeven.

Dress: Avelon - Little Black Dress: ZARA

Jacket:Virginie Castaway- Skirt: Virginie Castaway

Blazer: American Vintage- Pants: IKKS - Top: 90's vintage

Wedding Dress: Wojciech Dziedzic

  Fot0 1 Black & White Dress: ZARA - Clutch: ZARA Foto 2 Sweater: ZARA - Panties: Primark - Scarf: 90's vintage Photography by: Jacob van Rozelaar // Make-up: Amber Celine Weijers,//Hair: Nina van Rheenen // Styling: Hinde Lensing // Assistant styling: Avi Ramdin // Model: Marijn van Ingen@Deboekers.nl

Deel dit artikel
Back to top