Fashion

Bij deze webshop is het altijd uitverkoop en shop je met korting tot 80% de mooiste merken!

Bij deze webshop is het altijd uitverkoop en shop je met korting tot 80% de mooiste merken!

Tweemaal per jaar is het zover: dan barsten de grote zomer en wintersale los. Er is niks fijner dan items die op je wensenlijstje staan shoppen voor - als het even meezit - de helft van de prijs. Helaas is dit maar een beperkt aantal momenten per jaar zo én is de drukte die het teweegbrengt in de winkels, niet prettig.

Wil jij het hele jaar door sale shoppen terwijl je lekker comfortabel achter de computer zit? Dat kan! Wij hebben een webshop ontdekt waar je items van de mooiste merken kunt bestellen met kortingen van 20 tot maar liefst 80 procent. We hebben het over BestSecret, een goed bewaard geheim dat we heel graag dus even met jullie delen.

BestSecret is een members only shop - waar jij je dus alleen op uitnodiging bij kunt aanmelden - met een superhoge korting op normale kleding maar ook sportkleding, accessoires en meer. Het assortiment bestaat uit meer dan 3000 merken zoals Chloé, Levi's, Adidas, Michael Kors en Calvin Klein en de items (minstens 30.000) zijn van de huidige of hoogstens de vorige collectie. 

Dat de prijs zo laag blijft, is door het beperkt aantal memberships dat er te krijgen is. De hoeveelheid korting die je krijgt en wat voor voordeeltjes je nog meer in de wacht sleept, heb je daarnaast zelf in de hand. Hoe meer je shopt bij BestSecret of de webshop aanbeveelt bij anderen, hoe harder jij stijgt in de ranking. Zo krijg je voor elke euro die je uitgeeft één punt en levert elke nieuwe aanbeveling 100 punten op. Is de aanbeveling succesvol en bestelt diegene dus wat? Dan krijg je een voucher cadeau van 10 procent extra korting die je kan toevoegen bij het betalen. 

Bij 300 punten, word je een 'bronzen member'. Dit houdt in dat je 5% commissie krijgt op iedere aankoop die een door jouw aangeleverde member doet. Bij 1500 punten ben je een zilveren member en vanaf 2500 punten een gouden member: elk type membership brengt nieuwe voordelen met zich mee zoals geen verzondkosten, een langere retourtermijn, voorrang op nieuwe collecties en wishlist-prioriteit. 

Klinkt deze shopping ervaring jou ook als muziek in de oren? Dan heb je geluk want dankzij ons kun jij nu lid worden van BestSecret. Klik op deze speciale link om jezelf nu aan te melden. 

Beeld: BestSecret
Deel dit artikel
Back to top