Fashion

Khloé Kardashian is bevallen van haar eerste dochtertje + alle details

We hadden het natuurlijk al een beetje aan zien komen. Khloé Kardashian is vannacht bevallen van een dochtertje. Dit is natuurlijk heel mooi nieuws, maar met al het drama met Tristan Thompson is het allemaal wat minder leuk dan gepland. Tristan zou wel aanwezig zijn geweest bij de geboorte.

Om 4 uur s'ochtends is Khloé bevallen van een dochtertje. De naam van het meisje is nog niet bekend, maar dat zal waarschijnlijk snel op social media verschijnen. De bevalling van Khloé ging gepaard met de nodige stress, aangezien er maandag een video is opgedoken van vriend Tristan Thompson waar hij wel erg intiem is met een andere vrouw. 

Het lijkt erop dat Tristan, ondanks de drama, dus wel aanwezig was bij de bevalling. Ook Kourtney, Kim, Kris en Malika (een goede vriendin van Khloé) waren erbij. Dit is Khloé's eerste kind, maar Tristan heeft al wel een zoon van 16 maanden met zijn ex. 

Het schijnt dat Khloé zo snel mogelijk terug naar LA wil verhuizen met haar pasgeboren baby. Ze woont momenteel in Cleveland om samen met de basketballer de baby te kunnen opvoeden, maar de situatie is nu natuurlijk heel erg anders dan gepland. Khloé en Tristan zijn nu ruim een jaar samen en hebben meerdere foto's op social media geplaatst over de zwangerschap.

 

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

 

In my @goodamerican denim “The Home Stretch” 🦋 Good Mama 🦋

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

 

“When a woman is loved correctly, she becomes ten times the woman she was before” Thank you my love ❤️

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Verder heeft de realityster al helemaal uitgedacht hoe de eerste foto van haar dochtertje eruit moet komen te zien. Iedereen die op bezoek komt, wordt dan ook gecheckt of ze niet beelden van het kindje hebben gemaakt. Tevens zouden mensen in het ziekenhuis een non disclosure agreement hebben moeten tekenen om te voorkomen dat er iets uitlekt over Khloé en haar kersverse dochtertje. Om ervoor te zorgen dat de bevalling vlekkeloos zou verlopen, is er bovendien de nodige beveiliging ingeschakeld.

De grote vraag is nu natuurlijk of Khloé bij Tristan blijft ondanks zijn meerdere slip-ups. De Kardashian staat bekend als een hopeloze romanticus: zo bleef ze bij ex Lamar Odom ondanks zijn drugsmisbruik steunen en kansen bieden om het goed te maken. Tristan zou enorm spijt hebben van zijn daden maar het is niet dat hij één keer is vreemdgegaan: er zijn meerdere beelden van hem waarop hij op verschillende momenten met verschillende dames ongepast intiem is geweest.  Bovendien heeft hij bij zijn ex, die toentertijd ook zwanger was, hetzelfde geflikt (met Khloé). Khloé's familie heeft het vertrouwen in Tristan dan ook verloren maar zal Khloé hoe dan ook steunen (ze hebben de basketballer bijvoorbeeld al massaal ontvolgt op social media): of ze besluit bij hem te blijven of niet. 

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top