Fashion

BIZAR! Deze designer komt met duct tape voor 200 euro

Het is zelfklevend, het is waterdicht en het is een soort plakband op textielbasis. Helemaal top dat duct tape, maar zou jij er 200 euro per rolletje voor over hebben? Raf Simons denkt van wel.

Ooit stond ontwerper Raf Simons aan het hoofd van modehuis Dior, werkte hij samen met Adidas en Dr. Martens en staat hij op dit moment aan het roer van Calvin Klein. Raf Simons is in principe dus zo iemand die weet waar hij het over heeft. Toch komt hij nu met een ontwerp dat wij nogal bijzonder vinden.

Raf Simons heeft duct tape ontworpen en heeft daar een prijskaartje van 200 euro aangehangen. Even ter vergelijking. Bij Action betaal je zo’n 3 euro voor duct tape. Is dit dan zo’n veel meer bijzondere tape, is deze gemaakt van goud, wat kun je ermee?

In de herfst/winter 2017 mannenshow van Raf Simons gebruikte de ontwerper zijn zelfbedachte tape in plaats van een riem. Heb je geld als water en hou je ervan om vrij bizarre designerproducten aan te schaffen, dan is dit er wellicht eentje voor je collectie.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top