Fashion

Taylor Hill wil met haar familie een bedrijf starten

Kort geleden werd Victoria's Secret Angel Taylor Hill benoemd tot het nieuwe gezicht van Joe’s Jeans en ontwierp ze vier capsule collecties voor het merk. Naast het poseren voor de camera en ontwerpen heeft het model Taylor ook nog andere ambities die ze het liefst samen met haar familie doet. Hadid zusjes: make some space.

Naast het feit dat Taylor Hill voor de Victoria's Secret Show loopt, paradeert het prachtige model ook nog voor de shows van de modehuizen Chanel, Versace, Balmain en Givenchy. En dat allemaal op 21-jarige leeftijd. Als dat al niet druk genoeg is, heeft de knappe brunette nog genoeg andere doelen op haar to-do list staan.

"I have a big family and it would be cool to incorporate them in what I do,” vertelt Taylor aan BAZAAR UK. Nu iedereen druk is met zijn en haar eigen carrière is er minder tijd over voor de familie, aldus Taylor.

 

Kidz 🌙 @mackinley_hill @chase_hill 📷 @michaelstephenshank

Een bericht gedeeld door Taylor Hill (@taylor_hill) op

Het modellenbureau IMG waar Taylor staat ingeschreven vertegenwoordigt ook het jongere broertje van het model, Chase 17 en zusje MaCkinley 19. Zus Logan Rae 22 -oudste van de vier- startte haar eigen fashion, lifestyle en fotografie business en schiet dus regelmatig foto’s van haar jongere broertje en zusjes. Schoonheid en talent zit blijkbaar in de genen van de familie Hill. 

“It's so important to stay together and work together. So much of what we do makes it easy not to talk to each other, so it'd be really cool to do something with my family one day. We could start an empire."

"Lifestyle is what I'm thinking." Wat dat allemaal precies inhoudt is onduidelijk maar wij zijn in ieder geval benieuwd en houden het laatste nieuws rondom de familie Hill in de gaten.
Beeld: Getty Images

 

 

Deel dit artikel
Back to top