Beauty

Bereid jezelf alvast voor op de zomer met de nieuwe producten van Dior

Bij de zomer hoort een mooie glow en een bruin huidje. Maar met het warme weer dat nog ver te zoeken is moeten we maar alternatieven zoeken. Gelukkig komt Dior met een aantal nieuwe producten voor onder andere die sunkissed glow.
Vanaf 1 maart ben jij verzekerd van een bronzy glow, want vanaf dan ligt de nieuwe Dior Bronze Self-Tanning Jelly voor het gezicht in de winkels. De crème bevat minuscule glansdeeltjes die ervoor zorgen dat je gezicht geleidelijk een natuurlijke healthy glow krijgt. De zoete-amandelolie zorgt ervoor dat je ook meteen lekker ruikt en wie kan de geur van amandelen weerstaan? De zelfbruiner trekt snel in en kan gewoon met de handen op het gezicht worden aangebracht. 
Ook je lichaam kun je straks van een mooi kleurtje voorzien dankzij de Dior Bronze Self-Tanning Jelly voor het lichaam. De zelfbruiner voor het lichaam geeft je lichaam net zoals die voor het gezicht een sunkissed glow en kun je gewoon met je handen aanbrengen. De crème trekt ontzettend snel in en zorgt er meteen voor dat je huid zo zacht als babybilletjes aanvoelt.
Foundation lovers kunnen hun hart ophalen, want Dior breidt zijn bestselling Diorskin Forever collectie uit met de Diorskin Perfect Cushion Foundation in zes verschillende tinten. De foundation is verrijkt met een essence die de huid verzorgd, maar heeft gewoon een mat effect als je hem aanbrengt. Op de redactie dragen we hem al mee in onze tas, want het compacte formaat maakt de foundation perfect voor on the go.

Deel dit artikel
Back to top