Fashion

Gigi Hadid deelt high kicks uit

Gigi Hadid is de laatste tijd mega trending. Nu staat ze weer volop in het nieuws dankzij haar bekende high kick. Dat veel modellen aan kickboxen doen is algemeen bekend, maar dat er een fotoshoot komt speciaal vanwege die high kick, is natuurlijk wel bijzonder. Gigi kreeg de kans om haar skills te laten zien voor de Stuart Weitzman campagne. Sporten en ook nog is goed op de foto gaan is lastig, maar Gigi Hadid rockt de shoot zeker!

Het model heeft het magazine zelf geïnspireerd om deze advertentie te maken. In plaats van dat ze weer naakt moest in deze fotoshoot laat Stuart Weitzman haar kracht, lenigheid en sierlijkheid op een prachtige manier zien. Je ziet dat haar energie van de foto af spat. Stuart Weitzman vind dat 'sexy' betekent dat je je comfortabel voelt en dat je vertrouwen hebt in je eigen lichaam. 'Het enige wat wij doen, is de foto vastleggen, en dat is de essentie' zegt het merk.

Gigi is zelf helemaal fan van de over-the-knee laarzen, dus als jij de trends van Gigi graag overneemt, dan moet je deze in je kast hebben!

 

Strong. Sexy. Powerful. @gigihadid kicks it into high gear BTS of the Fall 2016 Campaign shoot, photographed by @MarioTestino. #inourshoes

Een foto die is geplaatst door Stuart Weitzman (@stuartweitzman) op

Deel dit artikel
Back to top