Fashion

WOW! Dit Disney lied is het meest geluisterde nummer ter wereld

Er zijn tegenwoordig zoveel liedjes en verschillende manieren om nummers te luisteren, dat het lastig is om te zeggen welk lied het allerpopulairste is. Maar de mensen van This Exists hebben uitgezocht welke tune nu echt het meest geluisterd is. De uitkomst zal je verbazen!

We hebben al zoveel nummer 1 hits meegemaakt, van echte muzieklegendes tot iets minder populaire artiesten. Dit maakt het erg lastig om te bepalen welk lied nu de titel van allerpopulairste lied verdient. Om dit mysterie toch op te lossen zijn de mensen van The Exists gaan onderzoeken welk nummer er het meest is afgespeeld.

Wie denkt dat Michael Jackson, Justin Bieber, The Beatles of Beyoncé de artiesten achter dit nummer zouden kunnen zijn, hebben het mis. 
Het nummer dat het meest is afgespeeld is namelijk een nummer dat door animatronic kinderen wordt gezongen. De Dinseyland klassieker "It's A Small World" is toch echt het allerpopulairste lied. Dit lied is namelijk meer dan 50 miljoen keer beluisterd. Kun jij het geloven?

Deel dit artikel
Back to top