Fashion

Report: Met Kylie Minogue & Sloggi in Berlijn

Voor veel vrouwen is Sloggi jeugdsentiment: onze eerste behaatjes waren vaak van Sloggi en stiekem zaten hun stringetjes ook altijd het lekkerst.. Toch? Sinds 2014 werkt het merk samen met niemand minder dan Kylie Minogue en om deze samenwerking te vieren èn de nieuwe lanceringen te showen aan de pers, nodigde het merk Tess uit om naar Berlijn te komen. Aber Natürlich! 

Al sinds de eerste katoen met lycra (de gouden Sloggi combinatie) slipjes werden geproduceerd in 1979, staat het merk bekend om de perfecte fit en comfort. Iedereen weet dat je een Sloggi slipje kan wassen en wassen, maar dat het model altijd mooi blijft. En dat is iets om trots op te zijn! Per jaar verkoopt Sloggi over de 70 miljoen 'Sloggis' en de populairste kleur is wit. Geen zwart, geen gek kleurtje, gewoon basic wit! Maar wist jij dat het merk ook mega sexy stringetjes en hipsters maakt?

Kylie in Berlijn
In Berlijn (in Hotel Zoo) woonden we de persconferentie met Kylie bij. De superster is inmiddels 46 maar nog steeds even prachtig en sexy. En wat is ze klein! Kylie stond de pers te woord en had een gesprek met Sloggi op het podium. Natuurlijk stelde Tess haar ook een vraag, namelijk wat het voor Kylie betekent om sexy te zijn als vrouw. Lees haar antwoord hieronder! 


Op de vraag van Tess wat het voor haar betekent om sexy te zijn antwoordde Kylie: "Ik denk dat het heerlijk is voor een vrouw om je af en toe sexy te voelen, sexy aan te kleden, echt je best te doen. Maar ik vind het belangrijk dat iedereen begrijpt dat het voor mij net zo werkt als voor andere vrouwen: soms voel je jezelf gewoon niet sexy, en dat is ok! Je moet accepteren dat het komt en gaat en er niet geforceerd mee omgaan. Iedere vrouw kan zich sexy voelen en mooie lingerie helpt daar zeker bij. Ik heb nooit beseft hoeveel ik met lingerie bezig was tot deze samenwerking. Ik draag altijd mooie setjes en verzamel al jaren vintage behaatjes. Ik denk dat daarom deze samenwerking ook zo natuurlijk voelt!"

Na de persconferentie was er tijd voor heerlijk eten en een gezellig feestje met vrienden en persrelaties van Kylie, wat nog doorging tot in de late uurtjes. 

De pers gezellig bij elkaar voor een speciaal diner. Yum!!


Tess ontmoette deze TE leuke bloggende zusjes Tsutsumi en Alexandra van de blog Giggles & Dimples. En voor het eerst in haar leven was zij eens de langste van het stel..

Natuurlijk hebben we ook de prachtige foto's van de campagne voor je! Wij zijn onder de indruk van de prachtige billen van Kylie en natuurlijk de fijne lingerie. Zowel de Invisible hipster duo pack for Day & Night als de EverNew lijn campagne worden in het najaar van 2015 gelanceerd. Iets om naar uit te kijken dus! ps. Wist je dat je onbeperkte garantie op de fit en de kwaliteit krijgt van Sloggi op hun EverNew lijn? De slogan is niet voor niets ' The cotton revolution' ! 

 

Meer informatie over deze lancering of de volledige collectie vind je hier.

 

Auf Wiedersehen Kylie! 

Deel dit artikel
Back to top