Fashion

Model Rose Bertram deelt R&B en hip-hop playlist

Jullie weten al dat wij een enorme girlcrush hebben op Stephanie Rose Betram, die tegenwoordig door het leven gaat als Rose Bertram. Het 20-jarige Belgische model is aan het doorbreken(New York Fashion Week, Sports Illustrated en H&M) en wij genieten volop van alles wat zij doet.

Rose Bertram is een echte hip-hop en R&B liefhebster en voor Style.com stelde zij een playlist met haar favoriete nummer op. De Belgische schone licht toe:"Voor mij is hip-hop veel meer dan alleen muziek - het is een way of life. Het is als zuurstof. Ik kan niet zonder." Als je Rose volgt op Instagram dan is het je vast niet ontgaan dat ze een groot Tupac fan is. Haar lijst bestaan dan ook uit hedendaagse artisten en nieuwe hits als legendes, van Drake en J.Cole tot Usher, Kanye West en natuurlijk Tupac. "Hip-hop brengt mensen samen, het geeft je geweldige vibes," aldus Rose.

Luister naar haar playlist hieronder.

Ook favoriete nummer van Rose, maar nog niet verkrijgbaar op Spotify, zijn Rihanna met “Bitch Better Have My Money” en Jhené Aiko’s soulful “Living Room Flow.”

Model Rose Bertram deelt R&B en Hip Hop playlistModel Rose Bertram deelt R&B en Hip Hop playlist

Beeld

Deel dit artikel
Back to top