Fashion

Zoontje 50 Cent sleept modellencontract van $700.000 binnen

We weten allemaal dat 2-jarige kinderen schattig kunnen zijn. Met hun lekkere bollen wangen en grote oogjes is vrijwel elke peuter onweerstaanbaar. En dat geldt zeker voor het zoontje van 50 Cent. Volgens 50 Cent zelf heeft zijn schattige peuter een modellencontract van $700.000 in de wacht gesleept. 

In een recent interview met "The Breakfast Club" radioshow, vertelde de rapper dat zijn zoon, Sire Jackson, een klus had gescoord als het gezicht van het koptelefoon bedrijf Kidz Safe. Hierbij gaat het niet zomaar om wat geld. Nee nee, Sire Jackson zal een bedrag van $700.000 krijgen om het gezicht te zijn van het koptelefoon merk. En dat op 2-jarige leeftijd. 50 Cent zegt zelf dat hij zijn zoontje al het geld niet zomaar zal laten uitgeven. "The money goes into a trust,"  aldus de rapper. "He can’t even touch it until he turns 18. I was ready to say, ‘This is your college fund.’ But I gotta handle that part and let him have the $700,000.'' aldus 50 cent.

Jackson is niet het enige celebrity kind dat het heel goed doet. Cindy Crawford's 13-jarige dochter, Kaia Gerber, en de tienerdochter van Slyvester Stallone, Sistene, kunnen we ook aan het lijstje toevoegen.

sire jackson

Sire Jackson

Sire Jackson

Sire Jackson

Sire Jackson

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top