Fashion

Treurig nieuws: Lara Stone gaat scheiden!

Het leven van een model gaat niet altijd over rozen. Zo dus ook niet bij het Nederlandse topmodel Lara Stone. Gisteren is bekend gemaakt dat zij en haar man de Engelse David Williams gaan scheiden. Het koppel was nog geen vijf jaar getrouwd en hebben samen een zoontje Alfred van bijna twee jaar oud. 

Vrienden en familie van het stel zijn net zo verrast als de rest van de wereld. Aangezien het stel altijd zo gelukkig leek. Sadly enough is het dan toch echt over tussen de twee. De krant The Sun vertelt dat Lara het huis verliet met hun zoontje Alfred en de hond. Het nieuws mag voor velen een verrassing zijn; het stel is niet vaak samen gespot dit jaar...

Lara en David gaven elkaar in 2010 het ja-woord en zijn dus bijna vijf jaar getrouwd. Hun 21 maanden oude zoontje Alfred werd in 2013 geboren. Een vriend van David zegt: ''David hoopt dat zijn huwelijk nog te redden valt, vooral omdat ze samen een kind hebben.” Zoals het er nu uitziet is Lara vertrokken en hopen we maar met David mee dat het ooit nog goed zal komen!

Hier een paar foto's van het stel in betere tijden:

lara stone scheiden

lara stone scheiden

lara stone scheiden

lara stone scheiden

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top