Fashion

Lanvin cast Edie Campbell plus acht familieleden en paard

Voor de nieuwe winter campagne besloot Lanvin niet alleen het Britse topmodel Edie Campbell te casten maar ook haar complete familie. Broers, zussen, oma's en opa's en zelfs haar paard Dolly zijn het gezicht van de winter 2015 campagne van het modehuis Lanvin.

Eerder werden wel eens zussen of moeder en dochter voor een campagne geboekt. Denk aan Carine and Julia Roitfeld en Jerry Hall and Georgia May Jagger. Maar een complete familie boeken is absoluut nieuw. Eddie poseert samen met acht van haar familieleden voor Lanvin.

Naast Eddie zelf boekten Lanvin haar jongere zusje Olympia Campbell, haar oudere broer Arthur Campbell, haar moeder Sophie Hicks, vader Roddy Campbell, haar oma Joan, haar opa Jeremy. Het vriendje van haar jongere zusje, Mateo plus haar eigen boyfriend Otis Ferry. En voor de gelegenheid kreeg haar paard Dolly ook nog een rol in de campagne. Waarom ook niet, het zal in ieder geval een gezellige bedoeling zijn geweest op de set.

Van links naar rechts: zus Olympia Campbell, oma Joan, Edie Campbell en moeder Sophie Hicks, Mateo, broer Arthur Campbell, opa Jeremy, boyfriend Otis Ferry en vader Roddy Campbell

Deel dit artikel
Back to top