Fashion

Modeshow Ingeborg Steenhorst

Sint Anthonis - Modeontwerper en kunstenaar Ingeborg Steenhorst gaat aansluitend aan de zondagse ochtenddienst van 7 september, flink huis houden in de kerk te Sint Anthonis.
De in Brussel geboren ontwerper/kunstenaar zal middels een spectaculaire kunstzinnige modeshow in de kerk van het dorp, voor de allereerste keer een compleet overzicht van haar werk aan het publiek presenteren. De show vormt een onderdeel van de internationale kunstmanifestatie ‘Kunstdorp Sint Anthonis 2008’.
Het werk van Ingeborg Steenhorst vormt een combinatie van sieraad, mode- en kostuumontwerp en worden alom geprezen door de uitzonderlijke verfijnde balans in detail, kleur- en materiaalgebruik. Toch heeft het tot nu toe geduurd tot de ze volgens eigen zeggen aan een eigen modeshow toe was.
Pas twee jaar werkt ze zelfstandig vanuit een eigen atelier in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Toch heeft Ingeborg al een reeks imposante wapenfeiten op haar cv mogen schrijven. Zo werkt ze met regelmaat samen met Chinese top couturier Sheguang Hu, voorziet ze dit jaar tijdens Prinsjesdag voor de derde maal prominente politica van een uniek hoofddeksel, verschijnen haar creaties in verschillende toonaangevende fashion & art magazines en is de lijst van modeshows en exposities waar haar werk reeds te zien was snel groeiend.
Naast haar atelier heeft de Ingeborg onlangs samen met zakenpartner Meggy van Houtum, het agentschap (v.o.f) ‘Dutch Design Salon’ opgericht. Hiermee gaan zij Nederlandse ontwerpers en kunstenaars ondersteunen bij PR en promotie, verkoop en carrière ontwikkeling. De modeshow van Ingeborg is het eerste kunst event geproduceerd vanuit Dutch Design Salon.
De modeshow biedt een compleet overzicht van het werk van Ingeborg Steenhorst. Zo’n 65 sets met haute couture outfits en sieraden, prachtige kostuumcreaties tot aan bruidsontwerpen worden met o.a. muzikale ondersteuning van popzangeres Shannon Brans, getoond in de mooie oude kerk van Sint Anthonis.
De show vindt plaats op zondag 7 september om 12u, 14u en 16u en is vrij toegankelijk maar vol is vol!

Deel dit artikel
Back to top