Fashion

Givenchy lanceert collectie voor Nike

Nike weet ons weer verbazend leuk te verrassen! Het sportlabel gaat namelijk een samenwerking aan met modelabel Givenchy. Riccardi Tisci, de creative director van het merk, zal aankomende lente een collectie voor ons favoriete sportmerk lanceren. 

"Nike staat voor mijn persoonlijke jeugd"

De Italiaanse ontwerper laat weten dat Nike perfect in zijn modebewuste straatje past omdat het een belangrijk deel van zijn leven vertegenwoordigt. "Nike staat voor mijn persoonlijke jeugd en eigenlijk voor de hele Verenigde Staten. In Europa staat Amerika voor de vlag, Mc Donalds, Marlboro... maar ook voor Nike", aldus Tisci.

Geen sporter of atleet

Dat Nike ditmaal niet gekozen heeft voor een bekende voetballer of atleet, ziet de ontwerper dan ook als een grote eer. Hij laat weten dat het aanbod 'perfect aansluit bij zijn DNA' en dat hij geen moment twijfelde toen de samenwerking ter sprake kwam.

Sneak peek

Natuurlijk zijn we hartstikke benieuwd naar de resultaten die uit de samenwerking zullen voortvloeien. Helaas moeten we het voorlopig even doen met  één beeld, waarop de ontwerper een sweater met zijn eigen initialen uit de collectie draagt. Eerlijk is eerlijk: een fijn voorproefje toch?

Beeld: Fashionista.com

Deel dit artikel
Back to top