Fashion

Obsessed With My: Alexander Wang Anouck laarzen

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week modeblogger Rebecca Laurey van Raspberry & Rouge en haar Alexander Wang Anouck laarzen.
 
"Twee jaar geleden ben ik begonnen met een blog omdat ik graag een medium wilde om mijn inspiratie en fashion vondsten op te delen. Dat is in de tussentijd uitgegroeid van hobby tot fulltime bezigheid, waarin ik op mijn website - mijn persoonlijke stijldagboek - mijn lezers probeer mee te nemen in alles wat ik mee maak en aantrek. Van fashion week tot vakantie, op tour met mijn vriendje of gewoon lekker in Amsterdam."

 
Lievelingsitem
"Ik heb een paar maanden geleden de Alexander Wang Anouck laarzen aangeschaft en ik heb tot op de dag van vandaag absoluut geen spijt; ik draag ze elke dag! Van de zomer waren ze leuk om shortjes en rokjes een stoerdere twist te geven en van de winter komen ze zeker ook goed van pas. De perfecte, zwarte laars zeg maar. Ik heb jaren gezocht tot ik een paar had gevonden dat ik echt heel leuk vond, maar gezien het prijskaartje was het niet de normaalste zaak van de wereld dat ik ze daadwerkelijk eens zou bezitten. Gelukkig heb je als blogger hele leuke voordeeltjes en kon ik deze laarzen - uit Amerika besteld - van de zomer eindelijk gaan dragen!"


 
Stijl
"Mijn stijl is simpel, sportief met een grungy touch. Ik houd heel erg van de monochrome stijl die je nu veel ziet, ik draag veel zwart en wit. Iets hoeft niet per se kleurrijk te zijn om er interessant uit te zien. De kunst is voor mij juist om met zo min mogelijk een zo groot mogelijk effect te behalen. Mijn Wang laarsjes draag ik bijvoorbeeld het liefst met een shortje, rokje of jurkje, maar in ieder geval met een stukje blote benen. Op een of andere manier krijgen ze daarin de beste aandacht." 
 

 
Mode
"Mode is voor mij een passie, een hobby en tegenwoordig ook mijn werk. Het is een manier om je uit te drukken en creatief in te verdwalen. Maar daarnaast is mode ook gewoon mode, het gaat om kleding en stijl, en er zijn natuurlijk belangrijkere dingen op de wereld. Maar daar denk ik niet te vaak aan. Voor mij is het gewoon leuk!"

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!

Deel dit artikel
Back to top