Fashion

Diane Kruger & Sky Ferreira sieren covers Interview Germany

Interview Germany strikte niet één maar twee grote namen voor het aprilnummer: actrice Diane Kruger én zangeres Sky Ferreira. Diane werd door Marcus Jans op de foto gezet, terwijl Saint Laurent Paris’ Hedi Slimane de cover van Sky voor zijn rekening nam. 

interview

interview
 
Meer foto’s heeft Interview Germany nog niet vrijgegeven, maar enkele quotes uit de interviews zijn er al wel:
 
Diane over haar overstap naar acteerwerk: “Ik was te ongelukkig om als model verder te werken. Ik bleef tegen mezelf zeggen: hoe kan je zo ongelukkig zijn op je 22ste?”
 
Over haar jeugd: “Ik weet niet of ik een boos kind was, maar ik had veel rebellie in me.”
 
Over Duitsland: “Iedere keer dat ik hier ben slaap ik bij mijn moeder - in mijn oude kamer, op het sofa bed.”
 
 
Sky over haar modellencarrière: “Ik dacht altijd dat ik lelijk was. Mensen vertellen me dat recht in mijn gezicht: ‘Sky, je bent niet knap, maar je ziet er op een andere manier goed uit. Like a cute zombie.’”
 
Over de druk om sexy te zijn: “Je moet er sexy uitzien voor iedereen... Zelfs Madonna speelt het spelletje mee en blijft de eeuwige cheerleader spelen, it’s disgusting.”
 
Over Michael Jackson en zijn Neverland Ranch, waar ze als kind vaak kwam: “Ik wist dat hij soort van beroemd was... Maar ik ontmoette 'Michael de popster' niet tot zijn dood. Opeens droeg iedereen Michael memorial T-shirts.”
 
Welke cover is jouw favoriet?
Deel dit artikel
Back to top