Fashion

Yanis: de winterjas

We zitten nog midden in de zomer en we smelten as we speak allemaal weg in de hitte. Toch ben ik al druk bezig met de aanvulling van mijn wintergarderobe. Iets waar je, als je het mij vraagt, nooit te vroeg mee kun beginnen, helemaal omdat de fall/winter collecties al de winkels binnenstromen. 

Een must have piece in een goede wintergarderobe is natuurlijk de winterjas, een warme mantel. Dat heb je in een land als Nederland echt wel nodig. Vorig jaar kocht ik een winterjas die niet bepaald warm te noemen was. Hij was mooi, zwart met leren mouwen, maar warm en praktisch, nee dat niet. Gelukkig deed een wollen sjaal van zo’n twee meter wonderen…

Die mantel die gaat dan ook zeker niet in de zak van max. Die mantel van vorig jaar blijft en zal ook zeker gedragen worden. Toch is het tijd om op zoek te gaan naar een dikke winterjas, eentje waarin je het met -20 nog steeds warm in hebt. In deze fall/winter fashion show van Chloé stikte het van jassen waar ik alleen maar van kan dromen.

Dat de jassen van Chloé prachtig zijn is één ding, en dat ik heel graag zo’n jas zou willen hebben een ander. Maar nu zal ik toch echt zelf op zoek moeten naar een vergelijkbare versie voor een betaalbare prijs. Wish me luck!

Door: Yanis (yanismoreira.com)
Beeld: Style.com
Deel dit artikel
Back to top