Fashion

Selected LABELS: accessoire- en modewalhalla

Voor de online shoppers onder ons is deze webshop bekend terrein, maar kende je Selected LABELS nog niet? Dan gaan we daar nu verandering inbrengen. Op Selected LABELS vind je sieraden, horloges, tassen, kleding en meer modeaccessoires van topmerken! Sinds kort is de webshop compleet vernieuwd!

 

 
Nieuwe website
Onlangs lanceerde Selected LABELS haar gerestylede website. De look & feel zijn totaal vernieuwd en daarnaast heeft de webshop Chantal Bles als columniste binnengesleept. De stylist van de sterren stelt in haar column Selected by Chantal iedere maand een volledig fashionable look samen van de leukste items. Fashionista’s kunnen deze kledingstukken en accessoires direct online bestellen!
 

 
Topmerken
Selected LABELS heeft een selectie van de beste merken die allen bekend staan om hun hoge kwaliteit. Buddha to Buddha, Fab., Barong Barong, Mi Moneda, Ice Watch, G-Shock, Jah-Jah, Blessed Jewelz, Blingissimo, Nialaya, Mucho Gusto! en Supertrash, om er maar wat op te noemen. Het online shoppen word je wel heel gemakkelijk gemaakt door de ruime keuze uit merken, sieraden, kleding en tassen.


 
En ga je bestellen, dan kun je ook nog eens rekenen op een topservice. Allereerst gratis verzending(we like!) binnen de Benelux en Duitsland en twee weken de tijd om te retourneren. Bestel je voor 16:00 uur? Dan heb je jouw aankoop de volgende werkdag in huis. Als laatste krijg je ook nog eens een goodie bij elke bestelling! Bestel daarom snel en krijg 10% korting met de code: Selected 4 FashionScene.

Wil jij op de hoogte blijven van deze heerlijke webshop? Abonneer je dan op de nieuwsbrief of like de Facebook pagina van Selected LABELS!

Deel dit artikel
Back to top