Fashion

Celebrity screen tests

Altijd al alles willen weten over Natalie Portman, Emma Stone, George Clooney en Karlie Kloss - om maar wat namen te noemen? Dat kan! In de Screen Tests video's (en dat zijn er ondertussen al 56) worden bekende acteurs en modellen geïnterviewd. Dit levert super grappige, korte filmpjes vol leuke weetjes op. Kijken jullie mee?

Lynn Hirschberg - eerst journaliste voor The New York Times en nu werkzaam bij W - is al ruim een jaar bezig met haar Screen Tests project. In elke video krijgt ze het voor elkaar om iets persoonlijks te onfutselen bij de persoon die tegenover haar zit. Zo heeft Justin Tilberlake het over seks, terwijl Amanda Seyfried onthult dat ze een secret crush had op Patrick Swayze vroeger!

ScreenTests

Het project is begonnen met het interviewen van acteurs en actrices, maar nu zijn er ook twee video's van Karlie Kloss en Joan Smalls bijgekomen. Aan hen de eer dus om het spits af te bijten wat betreft de modellen interviews! Wij zijn benieuwd wie nog allemaal in hun voetstappen treed.

Wij selecteerden alvast een aantal leuke video's voor jullie, maar raden je ook vooral aan om een kijkje te nemen naar de rest. Enjoy!

Annette Bening, James Franco, Natalie Portman, Michael Douglas, Mila Kunis, Mark Ruffalo, Helena Bonham Carter, Justin Timberlake, Dakota Fanning, Andrew Garfield, Nicole Kidman, Javier Bardem, Melissa Leo, Vincent Cassel, Julianne Moore, Robert Duvall, Jesse Eisenberg, Elle Fanning en Colin Firth vertellen je welke video hen aan het huilen maakt!

Elle Fanning praat met Lynn over haar liefde voor Marilyn Monroe en hoe het was om naar een normale middelbare school te gaan.

Karlie Kloss heeft het over hoe het is om altijd de langste te zijn, van welke designer haar prom dress was (wij zijn jaloers!) en waarom elk meisje ballet zou moeten doen.

Supermodel Joan Smalls legt uit dat zelfs de beste weleens verliezen en wat je moet doen als je iets draagt waar je eigenlijk niet zo blij mee bent.

Wat is jullie favoriete Screen Test video?

(Bron: W Magazine)

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top